Ve Žďárci u Seče se sejdou milovníci traktorů

Ve Žďárci u Seče se sejdou milovníci traktorů

Žďárec u Seče – A už je to tady! Po roční odmlce se vrací velmi oblíbená akce Železnohorský traktor 2021, která se koná v sobotu 21. srpna ve Žďárci u Seče.

Železnohorský traktor 2019.

Již 7. ročník oblíbeného setkání traktorů se bude konat v prostoru za kulturním domem.

Na co se můžete letos těšit? Od 12 hodin bude probíhat registrace traktorů a o hodinu později začíná oficiální část programu. Po zahájení se bude konat oblíbená spanilá jízda traktorů na náměstí do Seče a zpět. Další štací na programu soutěžní jízdy slalom. Tady se ukáže, jaké schopnosti má nejen řidič ale i traktor. Na místě samém se pak bude konat divácká soutěž v koulení balíků slámy. Tam si někteří sáhnout až na samé dno.

A to ještě není všechno! Během celého odpoledne je pro všechny návštěvníky připravený doprovodný program. Nebude chybět výstava historických, zahradních, moderních traktorů a domovin. Pro ratolesti budou k dispozici soutěže, stejnak tak i pro jejich rodiče. Děti si budou moci zaskákat na maxi skákacím hradu.

Na památku si návštěvníci mohou zakoupit tričko s potiskem Železnohorský traktor 2021. Odpolednem vás bude provázet DJ a moderátor Tomáš Kadlec. Občerstvení na této akci je samozřejmostí.

Nezapomeňte se řídit pokyny pořadatelů na místě. Parkování je v místě zdarma na určených plochách.

Na viděnou s vámi se v sobotu 21. srpna těší tým pořadatelů SDH Žďárec u Seče.