Nové informační středisko v Čáslavi

Nové informační středisko v Čáslavi

Informační středisko je již po dlouhá léta nedílnou součástí služeb města Čáslavi. Ať už jste občanem, který hledá informace o kulturním dění ve městě, nebo jste turistou hledajícím krásy města a okolí, v informačním středisku najdete vše co potřebujete. Tedy vše krom moderního zázemí, které by mnoho procesů výrazně usnadnilo. Proto se město rozhodlo právě tyto prostory rekonstruovat a přenést je tak konečně přes práh 21. století.

Ne všichni jsou však vzhledem k výši předpokládané investice s touto vizí úplně spokojeni. To je také důvodem proč je právě tato otázka jednou z nejdiskutovanějších na zasedáních zdejšího zastupitelstva.

Čáslav pro všechny, z.s. (zmíněno již v článku  Vyostřené zastupitelstvo) komentuje na svém webu rekonstrukci slovy „Luft z Vysočiny nám oživí nově interiéry, které určitě zapadají do moderní historie informačního centra. Věřím, že multi-kulti-touch panel naláká spousty technicky gramotných lidí, kteří pomocí své navigace v chytrém telefonu dojdou až k němu.“

Abychom Vám poskytli co nejpodrobnější informace, požádali jsme vedení města o bližší specifikaci. Za redakci událostí mohu prohlásit, že to co nám obratem ruky dorazilo na mail nám takříkajíc vyrazilo dech. Vy jste teď jedni z prvních, kteří mají možnost plánovanou úpravu zhodnotit.