Kinematograf bratří Čadíků promítal v Kutné Hoře film Bajkeři

Kinematograf bratří Čadíků promítal v Kutné Hoře film Bajkeři

Kutná Hora – Koncerty hudebních skupin Palindromes a Vilémova kapela v rámci letního open-air filmového festivalu “Kinematograf bratří Čadíků” proběhly ve středu na kutnohorském Palackého náměstí. Poté návštěvníci shlédli český film Bajkeři.

Kinematograf bratří Čadíků bude v centru Kutné Hory promítat ještě ve čtvrtek. Hudební produkce začíná každý den v 18 hodin, film je promítán vždy od 21 hodin.

Kinematograf bratří Čadíků je společností s dlouhou historií, která má vybudovanou pozici kulturně-filmového charitativního projektu. Hlavní náplní společnosti je projekt Filmové léto, v jehož rámci jsou v letních měsících promítány filmy v České i Slovenské republice. Místem konání jednotlivých projekcí jsou veřejná prostranství, kde projekce probíhají pod širým nebem.

V Kutné Hoře diváci shlédli film Bajkeři o bratrech Jáchymovi a Davidovi, kteří společně s kamarádem Sašou tráví veškerý čas ve světě sociálních sítí. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se na cyklovýlet. S překvapením poznávají skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku. Srážka se životem přináší mnoho komických situací.

Poděkování patří všem, kteří akci na kutnohorském náměstí zorganizovali a propojili tak zábavu s charitou.

Vladimír Havlíček