Ve Žďárci u Seče to bude žít. Další ročník oblíbené akce je za dveřmi

Ve Žďárci u Seče to bude žít. Další ročník oblíbené akce je za dveřmi

Žďárec u Seče – Sbor dobrovolných hasičů Žďárec u Seče ve spolupráci s městem Seč a pod záštitou radního Pardubického kraje Miroslava Krčila pořádají již 8. ročník velmi oblíbené akce Železnohorský traktor 2022 v sobotu 20. srpna. Akce se koná v prostoru za kulturním domem ve Žďárci u Seče. Tak jako každý rok se návštěvníci mohou těšit na novinky.

Sobotní odpoledne pro návštěvníky začíná úderem dvanácté hodiny, kdy probíhá registrace traktorů a hodinu poté oficiální zahájení akce. Nebude chybět oblíbená spanilá jízda traktorů na sečské náměstí a zpět. Pro zručné traktoristy bude připraven soutěžní slalom a pro našlapané stroje rychlostní závodní sprint. Návštěvníci si mohou vyzkoušet soutěž v koulení balíků slámy. Novinkou letošního ročníku bude vyhodnocení soutěže MISS TRAKTOR.

Na programu nesmí chybět soutěže pro děti, maxi skákací hrady, výstava zahradních, moderních traktorů a traktorů domovin. Odpolednem bude provázet moderátor a DJ Tomáš Kadlec. Další novinkou jsou komentované prohlídky traktorů a ukázka traktorů. Zajištěn bude stánkový prodej občerstvení, prodej triček s potiskem Železnohorský traktor 2022. Vstupné na akci je dobrovolné a parkování v místě je zdarma.

Už víte, co budete dělat v sobotu 20 srpna? Pořadatelé se těší na setkání s vámi.