V Hostovlicích děti přivítaly prázdniny samými jedničkami

V Hostovlicích děti přivítaly prázdniny samými jedničkami

Hostovlice – Obec Hostovlice, místní ženy a sbor dobrovolných hasičů připravili dětem v sobotu 27. června takový „opožděný“ Dětský den s vítáním prázdnin.

Úvodním slovem přivítala všechny místostarostka obce paní Lucie Hrušková, která troufám si říct děti celým odpolednem tak trochu provázela. Nejprve všem dětem rozdala prázdná vysvědčení, do kterých účastníci sbírali známky podle toho, jak disciplíny zvládali. Následně bylo vysvědčení směnitelné za balíček s překvapením. Počasí nám velice přálo, takže došlo i na oblíbené opékání špekáčků.

Děti si mohly zaskotačit na skákacím hradě, projet slalom na kole či koloběžce, projít se na chůdách, předvést svou zručnost v přendávaní balónků nohama, poznávaly domácí zvířata, házely míčkem a dělaly také různé disciplíny spolu s rodiči, kteří se velice ochotně zapojili a myslím, že se při plnění úkolů moc dobře pobavili. Nakonec jsme si všichni opekli buřtíky a u ohně poseděli do podvečerních hodin. Letošního, Dětského dne/Vítání prázdnin v Hostovlicích se zúčastnilo něco okolo 30 dětí a právě díky Vám jsme si to všichni užili!

Více fotek na: https://tersir.rajce.idnes.cz/Vitani_prazdnin_Hostovlice_27._6._2020/

Externistka Událostí Online, Tereza Široká