Pozvánka: 6. Ročník Železnohorského traktoru 2019

Pozvánka: 6. Ročník Železnohorského traktoru 2019

Žďárec u Seče – Ve Žďárci u Seče se uskuteční v sobotu 17. srpna již 6. ročník velmi oblíbené akce s názvem Železnohorský traktor 2019.

Na co se můžete těšit?

Od 13. hodin bude program oficiálně zahájen. Nesmí chybět populární spanilá jízda do Seče a zpět. Soutěživí traktoristé si i letos budou moci vychutnat adrenalinový sprint a slalom. Později pak bude pro diváky připravena soutěž v podobě koulení balíků slámy.

Po celou dobu trvání akce budou probíhat ukázky techniky John Deere, a budete mít možnost se zdarma svést v traktorech Fendt.

Chybět nebude ani hudební doprovod po celý den, maxi skákací hrad pro děti a bohaté občerstvení pro všechny. Návštěvníci si budou moc zakoupit památkový suvenýr – trička s potiskem Železnohorský traktor 2019.

Vstupné na tuto akci je dobrovolné. Aby návštěvníci nemuseli parkovat v obci a blokovat průjezd, bude pořadateli připravena velká odstavná plocha za kulturním domem. Stání tam bude zdarma.

Akce Železnohorský traktor 2019 je konána pod záštitou města Seč. Dalšími parnery jsou: Mikroregion Centrum Železných hor, Agrometall Nový Dvůr, Agromex a iSvětreklamy.cz. Mediální podporu zajišťují Události Online a Chrudimský deník a Agroportal24h.cz.

Zdeněk Sasín ml., Události Online/Chrudimský deník