Vozidlo skončilo v hromadě štěrku

Vozidlo skončilo v hromadě štěrku

Třemošnice – Ve středu 27. října krátce po 13. hodině byla na tísňovou linku oznámena dopravní nehoda osobního automobilu, který skončil po nárazu do plotu na hromadě štěrku.

K nehodě vyjížděli profesionální hasiči ze stanice Seč, místní dobrovolná jednotka Třemošnice, Zdravotnická záchranná služba ze Seče a policisté z místního obvodního oddělení a skupina dopravních nehod policie.

Po příjezdu na místo hasiči provedli protipožární opatření, zabezpečení vozidla na štěrku a zajistili únik provozních kapalin. Řidiči poskytli neodkladnou pomoc a starali se o něj do příjezdu zdravotní záchranné služby.

Zprvu to vypadalo tak, že auto srazilo projíždějícího cyklistu, ale nebylo tomu tak, jednalo se fámu, která byla šířena zejména na sociálních sítích. Řidiče vozila jedoucího po hlavní silnici 1. máje postila údajně zdravotní indispozice a vůz těsně minul odbočujícího cyklistu do areálu stavebnin. Během mžiku tak auto projelo pod reklamní cedulí, prorazilo pletivo plotu, projelo keřem a pokračovalo v zatáčce do dalšího plotu, za kterým byla uložena hromada štěrku a tam jízda skončila. Celou událost zadokumentovali přivolaní dopravní policisté. Hasiči poté vozidlo bezpečně odtáhli z areálu stavebnin na přilehlou odstavnou plochu.

Zdeněk Sasín ml., Události Online/Chrudimský deník