V Čáslavi vystoupí Flott Cascaders Team

V Čáslavi vystoupí Flott Cascaders Team

Na diváky čekají 2 vystoupení, která proběhnou ve dnech 12. a 13. října v areálu Muzea zemědělské techniky v Čáslavi, a to vždy v 16:00. Vstupenky jsou k prodeji vždy hodinu před vystoupením přímo na místě konání. Dále jsou k dispozici vstupenky v předprodeji v Harley’s Baru na náměstí v Čáslavi, kde se také koná soutěž o volné vstupenky.

Tuto jedinečnou kaskadérskou show v Čáslavi přinášíme divákům již podruhé, minulý rok se setkala s obrovským úspěchem – a v tomto chceme pokračovat.

V letošním vystoupení, které se nese v duchu oslav 25 let existence naší skupiny, na Vás čekají nejen pyrotechnické efekty a silná muzika, ale samozřejmě také klasické autorodeo se vším, co k němu patří.  Uvidíte precizní jízdy po dvou kolech, synchronizované rychlé jízdy, drifty a mnoho dalšího, a to v podání opravdových legend svého oboru, včetně nejstaršího automobilového kaskadéra v Evropě Jirky Máchy Vybírala!                                                                                                                      

Hladinu adrenalinu v krvi divákům zaručeně zvednou naši freestyle motocrossoví jezdci, v Čáslavi pro Vás vystoupí „rideři“ Pavel Polášek, Callum Luxton a Matěj Česák. Proto nebude chybět ani pověstné salto (backflip) a to v různých variacích!

Celou show Vás provede moderátor  „Čechoameričen“ Daniel Švec.
Alfréd Šmíd, koordinátor F.C.T.