Uzavírky potrápí řidiče

Uzavírky potrápí řidiče

Ronov nad Doubravou –Od pondělí 6. května je uzavřena v Ronově nad Doubravou ulice Chvalovická z důvodu práce na inženýrských sítí – výstavba kanalizace. Uzavírka potrvá přibližně do 1. října. Objízdná trasa vede ulicemi Lichnická a Pod Rybníkem, a to i v opačném směru.

Uzavřena ulice Chvalovická. Foto: Tomáš Procházka.

V Ronově nad Doubravou probíhá výstavba kanalizace. Řidiči se tedy musí obrnit trpělivostí, pokud jedou z náměstí ve směru na Žleby ulicí Čáslavská a ulicí Za Mostem ve směru od Mladotic. V těchto úsecích je snížená rychlost jeden jízdní pruh je rozkopán.

Žleby – V současné době je uzavřen průjezd obcí Žleby, a to na silnici II/337 z důvodu konání pouti. Uzavírka bude trvat od pátku 10. května od 19. hodin do neděle 12. května přibližně do 19. hodiny.

Heřmanův Městec – Nejvíce ale potrápí řidiče uzavírka, kteří pojedou do Heřmanova Městce. V pondělí 13. května se uzavře jedna z hlavních příjezdových tras od Třemošnice a Prachovic. Jedná se o ulici Pokorného na silnici III/337 48 v Heřmanově Městci. Tuto ulici znají řidiči především tím, že je vybudována ze žulových kostek. Zde bude probíhat rekonstrukce kanalizace a uzavírka potrvá do 31. července. Objízdná trasa bude vedena po místních komunikacích.

Zdeněk Sasín ml., Události Online/Chrudimský deník