Maturitní ples SPŠ a OA Čáslav

Maturitní ples SPŠ a OA Čáslav

Čáslav – Maturitní ples čáslavské Střední průmyslová školy a Obchodní akademie se konal v čáslavském hotelu Grand. Akci moderovali Ondřej Cikán a Václav Matějovský z Fajn rádia, o hudbu se postarala kapela KH Band.

Střední průmyslová škola, Vyšší odborná škola a Obchodní akademie navazují na Živnostenskou školu, která byla v Čáslavi postavena v roce 1937. Již v prvních letech po založení si škola vydobyla dobré jméno. Dnes tradice úspěšně pokračuje. Střední průmyslová škola zajišťuje výuku čtyřletých oborů strojírenství, technické lyceum, ekonomické lyceum, provozní technika a obchodní akademie. Vyšší odborná škola nabízí denní a kombinované studium, zaměřené na propojení technických a ekonomických disciplin, využití výpočetní techniky, zdokonalení znalostí cizích jazyků a rozvíjení manažerských schopností.

Maturitní ples se vydařil, studentům a studentkám přejeme úspěšné zakončení studia maturitní zkouškou a vydařený start do profesního života. Jeden ze studentů poděkoval za obě třídy: „Děkujeme třídním učitelům magistru Romanu Rambouskovi, magistru Janu Spáčilovi a především našim rodičům, bez kterých bychom tady dnes nestáli!“

Vladimír Havlíček