Maturitní ples SOŠ a SOU Čáslav

Maturitní ples SOŠ a SOU Čáslav

Čáslav – V čáslavském Grandu se konal maturitní ples Střední odborné školy a Středního odborného učiliště dopravního. K tanci a poslechu hrála oblíbená čáslavská kapela B-dance BAND.

Večer začal předtačením, poté maturanti oborů „Autotronik, Provoz a ekonomika dopravy“ předvedli choreograficky originálně sladěný nástup. Nechybělo ani slavnostní šerpování, přípitek, fotografování a zametání peněz a samozřejmě tanec s učiteli a rodiči. Jedna z maturantek poděkovala za celou třídu: „Děkujeme rodičům, díky kterým zde dnes stojíme, děkujeme učitelům za trpělivost, především naší třídní učitelce magistře Ladislavě Bednářové!“

Střední odborná škola a Střední odborné učiliště dopravní v Čáslavi je škola se šedesátiletou tradicí výuky autooborů. V současnosti připravuje pracovníky pro firmy zabývající se výrobou, opravami, prodejem, servisem a diagnostikou motorových vozidel. Odborný výcvik probíhá přímo na automobilech zákazníků školního autoservisu. Díky vybavení dílen nejmodernějším diagnostickým zařízením a kvalitní teoretické výuce drží škola krok s technickým rozvojem v oboru.

Vladimír Havlíček